TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE www.kubbromania.ro

Site-ul www.kubbromania.ro precum si marca Kubb Romania, sunt proprietatea Web Designers Alley S.R.L. cu sediul in Pipera, jud Ilfov, nr. Inregistrare la Registrul Comertului J23/5253/2020, CUI 43286640. Acest document stabileste termenii si conditiile legale in care puteti utiliza site-ul www.kubbromania.ro

Accesul si utilizarea site-ului www.kubbromania.ro se face sub incidenta acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos si presupune acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din aceasta acceptare.

1. SCOP DECLARAT

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii online despre activitatea de marketing si prestatiile oferite prin intermediul acestui site. Orice utilizare in alte scopuri nu este permisa.

Kubb Romania nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta, insa mentionam ca siteul are instalat un certificat de securitate, conform dispozitiilor in vigoare.

Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Web Designers Alley ofera acces liber la site-ul www.kubbromania.ro si va autorizeaza sa vizualizati si sa descarcati informatiile existente pe site la sectiunea “downloading”, doar in scopul mentionat la punctul 1.

Toate drepturile patrimoniale de autor pentru informatiile existente pe acest site sunt detinute de Web Designers Alley, prin intermediul marcii Kubb Romania. Niciun material sau text de pe acest site nu poate fi reprodus integral sau partial fara permisiunea anterioara explicita si cu acordul scris al propietarului. Aceasta regula se aplica si in cazul materialelor editoriale de tip video sau audio expuse pe site.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-ul si orice alte materiale prezente i site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Web Designers Alley SRL.

Reproducerea, copierea si folosirea in alte scopuri decat cel mentinonat la punctul 1 precum si folosirea informatiilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului www.kubbromania intr-un fel prin care se incalca legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, atrage dupa sine raspunderea civila sau penala, dupa caz.

3. REGULI DE UTILIZARE:

Se interzice:

  • reproducerea, copierea sau folosirea in alte scopuri decat cel mentionat la punctul 1
  • incercarea de a interveni in continutul acestui site si de a stergere sau modifica prin orice mijloace textele publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
  • folosirea adresei de e-mail publicate pe site pentru a face spam sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri justificate.

Propietarul siteului isi rezerva dreptul de a modifica, la orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului, precum si materialele editoriale de la sectiunea Blog sau cele pentru download.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu urmatoarele:
Utilizatorul este singura persoana responsabila de modul in care intelege sa interpreteze informatiile oferite, inclusiv pe cele de la sectiunea blog. In cazul in care utilizatorul siteului doreste mai multe informatii sau lamuriri, el le va solicita prin intermediul formularului de contact , prin mail sau apeland numerele de telefon mentionate pe site.

6. LIMITAREA RASPUNDERII

Siteul www.kubbromania.ro nu va fi tinut raspunzator pentru nici una din situatiile de mai jos:

  • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
  • acces neautorizat cu impact nedorit asupra modificarii continutului siteului, intreprins fara acordul propietarului siteului
  • orice alta problema legata de functionarea site-ului.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale utilizatorilor, cum ar fi sectiunea Blog, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime acelor utilizatori care posteaza continut pe site.Kubb Romania isi rezerva dreptul de a sterge si a interzice publicarea opiniilor care contravin termenilor si conditiilor de utilizare aici mentionate sau a postarilor pe care le considera daunatoare propriei imagini.

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Informatiile personale care sunt puse la dispozitia site-ului de catre un utilizator, pentru ca acesta sa poata primi si utiliza unele servicii din site, sunt protejate in conformitate cu Legea 677/2001.

Prin completarea formularelor de inregistrare on-line, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le comunica sa intre in baza de date Kubb Romania. Ei isi exprima astfel acordul sa primeasca mesaje cu privire la servicii, promotii,noutati, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate in viitor de catre Kubb Romania.

La solicitarea expresa a utilizatorului, adresata la urmatoarea adresa de mail:office@kubbromania.ro, Kubb Romania se obliga sa rectifice, actualizeze,stearga datele si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001.

Kubb Romania nu poate fi facut responsabil de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul, atacuri care ar putea duce la dezvaluirea si compromiterea datelor.

www.kubbromania.ro foloseste „cookies” pentru a identifica utilizatorii siteului, in scopul de a isi imbunatati serviciile. Aceste cookieuri nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorilor si ele nu prezinta nici un risc daca sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul utilizatorului este configurat astfel incat sa nu le accepte, atunci anumite pagini din site nu vor functiona.

8. DISPOZITII FINALE:

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.