Optimizare SEO pentru motoarele de cautare

Experienta. Profesionalism. Peste 150 de clienti multumiti !

KUBB ROMANIA – AGENTIE DE SERVICII SEO BUCURESTI SI PROMOVARE SITE

OPTIMIZARE SEO

Promovarea SEO va creste vanzarile pentru ca:

 • Site-ul dumneavoastra va fi afisat intotdeauna pe prima pagina in rezultatele oferite de Google;
 • Campaniile de optimizare a site-ului maresc vizibilitatea brandului, cresc traficul si genereaza cerere pentru produs;
 • Folosind serviciile de optimizarea SEO, puteti creste eficienta celorlalte metode de promovare in mediul online;
 • Compania dumneavoastra castiga imagine iar produsele sunt prezentate unui numar mare de utilizatori la orice ora din zi si din noapte;
 • Odata ce o strategie de promovare SEO a fost bine implementata si dusa la bun sfarsit, site-ul ramane in prima pagina.

Alegeti SEO acum si dezvoltati afacerea dumneavoastra la maxim!

Kubb Romania - Agentie Servicii SEO si Optimizare SEO Bucuresti !

Solicita Audit Gratuit de la un Specialist SEO

Care sunt principalele tipuri de campanii
de promovare SEO ?

 • CAMPANII DE OPTIMIZARE SEO SITE – LOCALE: servicii SEO pentru afacerile care isi desfasoara activitatea pe o anumita raza in jurul locatiei fizice sau pe o locatie de interes.
 • CAMPANII DE OPTIMIZARE SEO SITE – NATIONALE: o astfel de campanie publicitara desfasurata la nivel national poate aduce rezultate de exceptie, contribuind la desfacerea produselor in intreaga tara.
 • CAMPANII DE OPTIMIZARE SEO SITE – INTERNATIONALE: servicii SEO pentru afacerile care au ca obiectiv distributia produselor sau serviciilor la nivel international.

Mai mult TRAFIC. Mai multa VIZIBILITATE. Cautati o echipa de Experti in SEO ? Tocmai ati gasit-o !

Noi suntem echipa de care aveti nevoie pentru a obtine cele mai bune rezultate !
Hai sa discutam acum despre afacerea dumneavoastra, daca sunteti:

Start-up

Pentru promovarea cu success a brandului si a produselor oferite, fiecare afacere nou infiintata necesita o strategie specifica, integrata de marketing.

Magazin E-commerce

Solutii de promovare complexe prin actiuni de marketing care maresc traficul, cresc vizibilitatea si consolideaza pozitia brandului in piata.

Afacere locala

Site de prezentare sau locatie fizica, atata timp cat se ofera produse si servicii destinate consumatorilor dintr-un anumit spatiu, promovarea este esentiala.

Companie B2B Si B2C

Fie ca va adresati altor companii, fie ca va adresati direct consumatorului final, aveti nevoie de o strategie de marketing bine pusa la punct.

Care sunt serviciile SEO pe care le oferim?

 • Analizam concurenta si oportunitatile specifice sectorului dumneavoastra de activitate;
 • Gasim cuvintele cheie importante pentru procesul de optimizare online;
 • Auditam site-ul, pozitia lui actuala in Google si factorii blocanti;
 • Realizam optimizarea site-ului atat on-page cat si off-page;
 • Construim corect si in conformitate cu politica Google reteaua de backlinkuri prin publicarea de articole si advertoriale;
 • Redactam si publicam comunicate de presa;
 • Reoptimizam si promovam in functie de indicatorii de performanta obtinuti in urma procesului de promovare al site-ului.
OPTIMIZARE SEO PENTRU MOTOARELE DE CAUTARE

Intrebari

Dupa realizarea optimizarii SEO on-page, se trece la faza a doua si anume optimizarea SEO off-page.Deoarece algoritmii motoarelor de cautare se schimba la intervale scurte de timp, procesul de optimizare trebuie adaptat in permanenta noilor cerinte. Numai astfel site-ul dumneavoastra, odata adus in prima pagina isi poate mentine pozitia de care beneficiaza.

Procesul de optimizare SEO depinde de mai multi factori, cum ar fi: tipul de SEO practicat, tipul site-ului, domeniul de activitate dar si istoria site-ului si a domeniului respectiv. Este deci dificil de stabilit un termen precis, valabil pentru toate site-urile. Rezultate se pot vedea chiar din primele saptamani de optimizare dar in general perioadele sunt diferite pentru fiecare site in parte.

Pentru realizarea oricarui tip de continut, articol sau comunicat PR, echipa noastra de copywriteri va sta la dispozitie. Continutul creat este avizat de un specialist SEO, dar exista si varianta colaborarii cu bloggeri specializati, in special pentru produsele de nisa din piata.

In general, rezultate notabile se pot vedea dupa o perioada de minim 6 luni, perioada dupa care site-ul dumneavoastra ar urma sa apara in prima pagina Google. Insa cum am specificat si mai sus, fiecare site isi are istoria lui. Se pot obtine pozitii fruntase dupa cateva saptamani dar si intr-un interval de timp de pana la un an, in cazul in care concurenta pentru cuvintele cheie alese este mare.

Ce spun clientii nostri ?

VREI SA ITI CRESTEM TRAFICUL, CLIENTII SI VANZARILE ?