Optimizare SEO pentru motoarele de cautare

Afla cum te putem ajuta sa iti cresti afacerea.

KUBB ROMANIA – AGENTIE DE SERVICII SEO BUCURESTI SI PROMOVARE SITE

f12seo

Promovarea SEO iti va ajuta afacerea sa creasca pentru ca:

  • Site-ul  va fi afisat non-stop pe prima pagina Google, in zona de rezultate organice, atunci cand un utilizator cauta produse sau servicii ca ale tale. Nu te va costa nimic, indiferent de numarul total de clik-uri pe care utilizatorii le fac pentru a intra pe site;
  • Campaniile SEO maresc vizibilitatea brandului deoarece site-ul tau va fi in permanenta afisat in prima pagina;
  • Folosind serviciile de optimizarea SEO, puteti creste eficienta celorlalte metode de promovare in mediul online astfel incat rezultatele finale sa se reflecte intr-o crestere mai accectuanta a vanzarilor;
  • Campaniile SEO determina cresterea traficului organic pe site, cresterea pozitiilor pe expresii cheie in Google precum si  cresterea conversiilor asistate specifice ciclului de achizitie al utilizatorului.

Alege SEO acum si dezvoltati afacerea la maxim!

Kubb Romania - Agentie Servicii SEO si Optimizare SEO Bucuresti !

Solicita Audit pentru site-ul tau

Care sunt principalele tipuri de campanii
de promovare SEO ?

  • Campanii SEO locale: servicii SEO pentru afacerile care isi desfasoara activitatea pe o anumita raza in jurul locatiei fizice sau pe o locatie de interes.
  • Campanii SEO la nivel national: o astfel de campanie publicitara desfasurata la nivel national poate aduce rezultate de exceptie, contribuind la desfacerea produselor in intreaga tara.
  • Campanii SEO internationale: servicii SEO pentru afacerile care au ca obiectiv distributia produselor sau serviciilor la nivel international.

Mai mult TRAFIC. Mai multa VIZIBILITATE. Cauti o echipa de Experti SEO ? Contacteaza-ne si afla ce putem face pentru afacerea ta !

Hai sa discutam acum despre afacerea ta daca esti:

Start-up

Pentru promovarea cu success a brandului si a produselor oferite, fiecare afacere nou infiintata necesita o strategie specifica, integrata de marketing.

Magazin E-commerce

Solutii de promovare complexe prin actiuni de marketing care maresc traficul, cresc vizibilitatea si consolideaza pozitia brandului in piata.

Afacere locala

Site de prezentare sau locatie fizica, atata timp cat se ofera produse si servicii destinate consumatorilor dintr-un anumit spatiu, promovarea este esentiala.

Companie B2B Si B2C

Fie ca va adresati altor companii, fie ca va adresati direct consumatorului final, aveti nevoie de o strategie de marketing bine pusa la punct.

Care sunt etapele care fac parte din procesul de optimizare SEO?

  • Formularea OBIECTIVELOR si definirea INDICATORILOR DE PERFORMANTA KPI. Folosim instrumente specifice pentru segmentarea si analiza datelor din contul de Google Analytics si Google Search Console. Aceasta prima etapa urmareste cresterea traficului organic non-brand si a vizibilitatii organice pentru toare cuvintele cheie alese;
  • OPTIMIZAREA SEO On-Page. Are in vedere in principal  imbunatatirea structurii interne de linking, a principalelor elemente HTML ( metatitlu, metadescriere, H1-H6 etc.), optimizari tehnice pentru imbunatatirea vitezei de incarcare a site-ului, analiza continutului din punct de vedere al unicitatii si relevantei,analiza cuvintelor cheie in functie de amplasare si pondere, optimizarea structurii de URL-uri, optimizarea structurii de breadcumbs, definirea starilor de indexare si crawling, optimizari pentru varianta de mobil precum si multe altele;
  • OPTIMIZAREA SEO Off-Page. Presupune crearea si/sau optimizarea backlinkurilor prin strategii de continut si native advertising. Folosim instrumente specifice care ne ajuta sa determinam si sa masuram cat mai exact autoritatea domeniului si a paginilor.
OPTIMIZARE SEO PENTRU MOTOARELE DE CAUTARE

Intrebari

Deoarece algoritmii motoarelor de cautare se schimba la intervale relativ scurte de timp, procesul de optimizare trebuie adaptat in permanenta noilor cerinte. Link building-ul este un proces permanent, la fel si actualizarea contentului in site.

Timpul de ajungere in prima pagina este oficial estimat de Google ca fiind cuprins intre 4 – 12 luni.

Pentru realizarea oricarui tip de continut, articol sau comunicat PR, echipa noastra de copywriteri iti sta la dispozitie.

Ce spun clientii nostri ?

VREI SA ITI CRESTEM TRAFICUL, CLIENTII SI VANZARILE ?