Campanii Pay per Click cu 100% Rezultate Performante

campanii pay per click

Campanii Pay per Click cu 100% Rezultate Performante

În acest articol vom explora o strategie PPC esențială pe care este recomandat să o aveți atunci când inițiați campanii Google Pay per click. Vom detalia 7 pași fundamentali pentru a vă ajuta să creați și să implementați o campanie eficientă și bine structurată. Este important să urmați acești pași pentru a obține rezultate profesionale și a maximiza eficiența investiției.

 

Cuprins

 

1. Campanii Pay per Click si Strategii PPC

2. Cum să creați campanii Pay per Click de succes

3. Tactici pentru optimizarea strategiei PPC

4. Campanii Pay per Click – Practici Esentiale

5. Campanii Pay per Click – Concluzii

 

campanii pay per click

 

1. Campanii Pay per Click si Strategii PPC

 

Strategia PPC (Pay-Per-Click) reprezintă un set bine definit de acțiuni și planuri, cu scopul de a maximiza eficiența campaniilor de publicitate plătite online. Această metodă implică achiziționarea de trafic calificat pentru site-ul dumneavoastră printr-o serie de platforme de publicitate online precum Google Ads sau Facebook Ads. O strategie PPC bine pusă la punct vizează aducerea unui trafic de calitate și obținerea de rezultate măsurabile, conforme cu obiectivele stabilite.

Importanța acestei strategii constă în posibilitatea de a controla bugetul și de a obține vizibilitate rapidă în fața audienței țintă. Prin intermediul cuvântului cheie “strategie PPC”, vom explora în detaliu pașii necesari pentru a crea o campanie PPC eficientă, cu un accent deosebit pe optimizarea pentru motoarele de căutare.

 

2. Cum să creați campanii Pay per Click de succes

 

☑️ Definirea obiectivelor strategiei PPC și relevanța acestora

 

Primul și cel mai crucial pas în crearea unei strategii PPC eficiente este definirea obiectivelor SMART. Este necesar să vă întrebați ce doriți să realizați prin această campanie PPC. Fie că este vorba despre generarea de vânzări, creșterea conștientizării mărcii sau atragerea de trafic către anumite pagini ale site-ului, claritatea obiectivelor este esențială pentru a ghida întregul proces strategic.

 

🟢 Obiective clar definite:

Fiecare campanie PPC trebuie să aibă un obiectiv bine conturat. Acestea pot varia, de la generarea de vânzări și creșterea conștientizării brandului până la atragerea traficului către anumite pagini de pe site. Este vital să clarificăm ce dorim să realizăm prin această campanie și să stabilim metrici specifice pentru măsurarea succesului.

🟢 Relevanța obiectivelor in campaniile Pay per Click:

Obiectivele trebuie să fie relevante pentru afacerea în cauză și pentru publicul țintă. Este esențial să adaptăm obiectivele pentru a se potrivi cu profilul clienților noștri, asigurând astfel că mesajul și oferta noastră sunt pertinente pentru nevoile și preferințele acestora.

🟢 Măsurare și analiză constantă:

Pe parcursul oricarei campanii Pay per Click, este vital să monitorizăm și să analizăm constant rezultatele pentru a ne asigura că obiectivele sunt atinse sau ajustate corespunzător. Prin măsurarea performanței și adaptarea strategiei în funcție de datele colectate, putem obține cele mai bune rezultate posibile.

 

☑️ Identificarea Cuvintelor Cheie Relevante

 

Unul dintre pilonii esențiali ai unei campanii Pay per Click eficiente constă în identificarea și selecția cuvintelor cheie potrivite. Aceste cuvinte cheie trebuie să fie strâns legate de afacerea dumneavoastră și trebuie să fie termeni pe care potențialii clienți îi folosesc frecvent în căutările lor online. Utilizând uneltele potrivite, puteți identifica cuvinte cheie cu volum mare de căutare și o concurență moderată, optimizând astfel performanța campaniei dumneavoastră.

 

🟢 Relevanță și Specificitate:

Este crucial să identificăm cuvinte cheie relevante și specifice. Acestea ar trebui să reflecte cu acuratețe serviciile, produsele sau conținutul oferite de afacerea dumneavoastră. Cu cât sunt mai relevante, cu atât vor atrage un public mai specific și mai interesat.

🟢 Volum de Căutare și Popularitate:

Alegeți cuvinte cheie căutate des de către potențialii clienți. Aceste cuvinte cheie populare pot aduce un volum semnificativ de trafic către site-ul dumneavoastră, crescând șansele de conversie.

🟢 Concurență și Eficiență:

Evaluarea nivelului de concurență pentru cuvintele cheie este crucială. Optați pentru cuvinte cheie cu o concurență moderată sau mai mică pentru a vă îmbunătăți șansele de a obține un CTR (Click-Through Rate) mai ridicat.

🟢 Potențial de Conversie:

Alegeți cuvinte cheie care au un potențial crescut de a genera conversii. Acestea ar trebui să fie strâns legate de oferta dumneavoastră și să atragă utilizatorii interesați să efectueze acțiuni dorite, cum ar fi achiziționarea unui produs sau completarea unui formular.

🟢 Relevanță și Cost:

În selecția cuvintelor cheie finale, trebuie să luați în considerare două aspecte: relevanța și costul.

  • Relevanță: Gândiți-vă cât de probabil este ca anunțul dumneavoastră să satisfacă nevoile cuiva care caută acel cuvânt cheie.
  • Cost: Luați în considerare costul mediu per clic (CPC) pentru fiecare cuvânt cheie și dacă acesta se încadrează în suma maximă pe care sunteți dispus să o plătiți pentru fiecare clic.

În plus, este recomandat să creați o listă de cuvinte cheie negative, pe care nu doriți să fiți clasificați, pentru a reduce numărul de clicuri irelevante pe anunțurile dumneavoastră.

 

☑️ Analiza competiției

 

Într-un mediu digital plin de competiție, analiza atentă a concurenței reprezintă un pas crucial în direcția diferențierii și obținerii succesului în desfasurarea oricarei campanii Pay per Click. Prin înțelegerea profundă a modului în care competitorii dumneavoastră gestionează campaniile lor PPC, puteți obține informații valoroase despre cuvintele cheie pe care le vizează și strategiile lor de marketing.

 

🟢 Identificarea Competitorilor:

Începeți prin a identifica concurenții direcți și indirecti din industria dumneavoastră. Aceștia pot fi companii care oferă produse sau servicii similare sau care se adresează aceluiași segment de piață. Cine sunt competitorii dumneavoastră? Ce cuvinte cheie vizează? Ce campanii Pay per Click deruleaza ei?

🟢 Analiza Anunțurilor PPC Ale Competitorilor:

Monitorizați și analizați cu atenție anunțurile PPC ale competitorilor dumneavoastră. Aflați cine sunt concurenții, ce cuvinte cheie vizează și ce mesaje folosesc în campaniile lor. Această analiză vă poate dezvălui strategiile lor eficiente. Ce mesaje utilizează?

🟢 Evaluarea Punctelor Lor Forte și Slabe:

Identificați ce fac competitorii dumneavoastră bine și în ce zone ar putea exista oportunități de îmbunătățire. Poate că un competitor are un CTR ridicat pe anumite cuvinte cheie, dar rate de conversie scăzute. Aceste date pot ghida ajustările strategice.

🟢 Definirea Punctelor Dumneavoastră de Diferențiere:

Pe baza analizei concurenței, stabiliți ce vă poate diferenția pe piață. Poate că dumneavoastră oferiți un produs sau serviciu unic sau vă puteți concentra pe un alt aspect, cum ar fi serviciul clienți sau livrarea rapidă.

🟢 Implementarea Strategiei de Diferențiere:

Folosiți informațiile obținute din analiza concurenței pentru a dezvolta și implementa o strategie de diferențiere în cadrul campaniei dvs. PPC. Asigurați-vă că vă puneți în evidență avantajele unice și oferiți un mesaj coerent și atractiv publicului dvs.

 

Analiza atentă a concurenței și dezvoltarea unei strategii de diferențiere pot fi cheia pentru obținerea unui succes semnificativ în campaniile dumneavoastră PPC și consolidarea poziției dumneavoastră pe piață.

 

Banner Kubb 2

 

☑️ Crearea de anunțuri relevante și atractive

 

Un alt element central în strategia PPC este crearea de anunțuri relevante și atractive pentru audiența țintă. Textele anunțurilor trebuie să fie captivante și să ofere informații clare și concise despre produsele sau serviciile dumneavoastră.

 

Elemente Cheie ale Anunțurilor PPC Reușite:

 

🟢 Relevanța:

Asigurați-vă că textul anunțului este relevant pentru căutarea utilizatorului și pentru pagina de destinație. Coerența și relevanța între cuvintele cheie, textul anunțului și conținutul landing page-ului conduc la o experiență mai bună pentru utilizatori.

🟢 Claritate:

Fiți clar, concis și la obiect în exprimarea mesajului. Utilizați un limbaj clar și direct pentru a transmite avantajele și caracteristicile distincte ale produselor sau serviciilor dumneavoastră.

🟢 Integrarea Cuvintelor Cheie:

Integrarea cuvintelor cheie relevante în textul anunțului este esențială. Aceasta sporește relevanța anunțului pentru căutarea utilizatorului și poate îmbunătăți poziționarea anunțurilor în rezultatele căutării.

🟢 Captarea Atentiei Utilizatorilor:

Folosiți cuvinte puternice și atractive pentru a capta atenția utilizatorilor. Punctele forte ale produselor sau serviciilor dumneavoastră ar trebui să fie evidențiate clar, intr-o forma atragatoare care să retina imediat interesul. Astfel va creste si timpul petrecut pe site precum si sansa de a converti un potential client in cumparator fidel.

🟢 Includeți Apeluri la Acțiune (CTA):

Fiecare anunț trebuie să conțină un CTA clar, care să încurajeze utilizatorii să întreprindă o acțiune – fie să cumpere, să completeze un formular sau să viziteze site-ul.

 

Impactul Asupra Utilizatorilor:

 

🟢 Interes:

Anunțurile bine concepute pot stârni interesul utilizatorilor pentru produsele sau serviciile dumneavoastră. Mesajul captivant și relevant îi poate determina să exploreze mai departe.

🟢 Acțiune:

Anunțurile eficiente încurajează utilizatorii să intre în interacțiune cu afacerea dvs. Un CTA clar și atractiv poate fi factorul cheie care îi determină să efectueze o acțiune dorită.

🟢  Experiență Pozitivă:

Un text bine formulat și informativ poate crea o impresie pozitivă asupra utilizatorilor, sporind încrederea și credibilitatea în brandul dumneavoastră.

 

Crearea anunțurilor în strategia PPC este un proces strategic care necesită atenție și expertiză pentru a obține rezultate optime și pentru a influența pozitiv comportamentul utilizatorilor online.

 

☑️ Alegerea și optimizarea strategiei de licitare în campania PPC

 

Un aspect esențial în strategia PPC este alegerea și optimizarea strategiei de licitare în concordanță cu obiectivele și bugetul disponibil. Indiferent dacă optați pentru licitare manuală sau automată, este crucial să ajustați constant licitările pentru a asigura cel mai bun Return on Investment (ROI).

 

Strategia de licitare trebuie să se alinieze cu obiectivele generale ale campaniei dumneavoastră PPC. Iată câteva opțiuni de optimizare a licitărilor în funcție de obiective:

 

🟢 Conversii:

Puteți opta să optimizați pentru conversii, concentrându-vă pe acțiuni specifice, cum ar fi înregistrarea la newsletter, descărcarea unui document sau achiziționarea unui produs/serviciu.

🟢 Clicuri:

Dacă doriți să generați trafic pe site-ul dvs., puteți alege să optimizați pentru clicuri. Această strategie este recomandată de Google pentru creșterea traficului pe site.

🟢 Impression Share:

Dacă obiectivul dvs. principal este să vă expuneți brandul, puteți alege să optimizați pentru share-ul de impresiuni. Puteți selecta procentul de impresiuni pe paginile de rezultate ale motorului de căutare (SERP) și locul în care doriți să apară anunțul (de exemplu, în partea de sus a paginii).

 

 Ajustarea Constantă a Licitărilor:

 

🟢 Monitorizare și Evaluare Regulată:

Urmați performanța campaniei dvs. și ajustați licitările în funcție de rezultatele obținute. Analizați metrici precum CTR, CPC, rate de conversie și costul total al campaniei.

🟢 Testare A/B:

Experimentați cu diferite strategii de licitare și evaluați care funcționează mai bine pentru obiectivele dvs. Testele A/B pot oferi informații cruciale pentru optimizare.

🟢 Adaptare la Schimbările de Piață:

Fiți flexibili și ajustați-vă strategia de licitare în funcție de schimbările de piață, comportamentul utilizatorilor și evoluția concurenței.

Alegerea și optimizarea corectă a strategiei de licitare sunt cheia pentru obținerea performanței dorite în campania dvs. PPC. Prin alinierea cu obiectivele și monitorizarea constantă, veți putea obține rezultate optime și eficiență maximă în cheltuielile de publicitate.

 

☑️ Campanii Pay per Click – Setarea Corectă a Audienței

 

Un aspect esențial în construirea unei campanii Pay per Click este setarea corectă a audienței. Este crucial să vizați precis persoanele care au cea mai mare probabilitate să fie interesate de produsele sau serviciile pe care le oferiți. Prin utilizarea opțiunilor de segmentare avansate, cum ar fi locația, vârsta și interesele, puteți ajunge la audiența corectă și puteti să îmbunătățiți performanța campaniei.

 

1. Setarea Precisă a Audienței:

 

🟢 Specificarea Locației și a Limbajului:

În Google Ads, puteți preciza locația și limba pe care doriți să o vizați. Aceasta vă permite să selectați segmentele de audiență potrivite în funcție de interese, statut familial și altele.

🟢 Segmentarea pe Baza Intereselor:

Utilizați opțiunile de segmentare pentru a defini audiența în funcție de interese. Puteți targeta persoanele interesate de domeniul dvs. de activitate, ceea ce crește șansele de a atrage utilizatori relevanți.

🟢 Utilizarea Datelor Demografice:

Segmentați publicul în funcție de criterii demografice precum vârsta, genul sau venitul. Acest lucru vă permite să adaptați mesajele și ofertele pentru fiecare grup specific de consumatori.

🟢 Considerarea Comportamentului Online:

Luați în considerare comportamentul online al utilizatorilor. Puteți targeta persoanele care au vizitat deja site-ul dvs. sau au interacționat cu conținutul într-un mod specific.

 

2. Optimizarea Performanței prin Segmentare:

 

🟢 Analiza și Ajustarea Constantă:

Monitorizați performanța fiecărei segmentări și ajustați-vă strategia în funcție de rezultate. Acest proces continuu de analiză și optimizare vă ajută să vă concentrați pe segmentele care aduc cele mai bune rezultate.

🟢 Personalizarea Anunțurilor:

Adaptați conținutul și mesajele anunțurilor în funcție de segmentul de audiență. Mesajul trebuie să fie relevant și atractiv pentru fiecare grup targetat.

🟢 Testarea Diferitelor Segmentări:

Experimentați cu diverse opțiuni de segmentare pentru a înțelege ce funcționează cel mai bine pentru afacerea dvs. Testarea A/B poate fi utilă pentru identificarea celor mai eficiente strategii de segmentare.

Prin setarea corectă a audienței în strategia PPC și optimizarea continuă a acesteia, veți putea maximiza impactul campaniei și să ajungeți la cei mai potriviți potențiali clienți.

 

☑️ Monitorizarea, ajustarea și modificarea periodică

 

O componentă crucială pentru obținerea succesului în campaniile Pay per Click este monitorizarea constantă a performanței acesteia. Analizarea în timp real a datelor și a metricilor este fundamentală pentru înțelegerea eficienței și a impactului campaniei. Prin monitorizare atentă, puteți identifica rapid zonele care necesită ajustări și îmbunătățiri. Este esențial să manifestați flexibilitate și să adaptați strategia în timp real pentru a răspunde schimbărilor din piață și comportamentului consumatorilor. Numai astfel veti obtine campanii Pay per Click 100% eficiente.

 

🟢 Obligativitatea Monitorizării și Ajustărilor:

După lansarea campaniilor PPC, este imperativ să le monitorizați în mod regulat pentru a valorifica anunțurile care funcționează și pentru a ajusta cele care nu au rezultatele dorite.

🟢 Optimizarea Continuă a Campaniei PPC:

Procesul de optimizare a campaniei PPC este unul continuu și implică teste și ajustări constante, cum ar fi selecția cuvintelor cheie negative potrivite, modificarea strategiilor de licitare și alte modificări pentru a asigura că profitați la maximum de anunțurile dvs. pe căutare.

De exemplu, este posibil să observați că anunțurile dvs. au o rată mare de click-through (CTR), dar conversii scăzute. Acest lucru poate indica necesitatea de a ajusta pagina de destinație pentru a crește conversiile.

Sau s-ar putea să observați că un grup de anunțuri performează extrem de bine în comparație cu altul. Acest lucru ar putea sugera că ar trebui să măriți investiția în acel grup de anunțuri cu performanțe ridicate.

🟢 Verificări și Ajustări Periodice:

Este recomandat să verificați campaniile Pay per Click la fiecare 30-60 de zile și să faceți ajustări în funcție de performanțe. Modificați textul anunțurilor, cuvintele cheie, targetarea și strategiile de licitare după necesitate.

 

Prin abordarea proactivă și adaptabilă în gestionarea și optimizarea campaniilor Pay per Click, veți putea obține performanțe superioare și să vă adaptați în mod eficient schimbărilor și evoluțiilor din piață. Acest proces continuu de monitorizare și ajustare este cheia pentru atingerea obiectivelor propuse și maximizarea succesului în publicitatea online.

 

campanii pay per click kubb

 

3. Tactici pentru optimizarea strategiei PPC

 

Într-un mediu digital în evoluție constantă, este crucial să vă adaptați și să explorați noi abordări pentru a vă diferenția și a atinge performanțe superioare în strategia PPC. Iată câteva tactici creative pe care le puteți încerca:

 

☑️ Targetarea audiențelor secundare

O strategie inteligentă pentru maximizarea performanței în campaniile PPC este targetarea audiențelor secundare. Aceasta constă în focalizarea pe persoanele conectate la publicul dumneavoastră. Mai exact, puteți crea anunțuri direcționate către cei interesați de cadouri pentru bărbați, dacă vindeți echipamente de bărbierit. De asemenea, puteți viza persoanele cu interese similare cu publicul țintă. De exemplu, dacă comercializați echipamente de fitness, puteți targeta persoanele interesate de alimentație sănătoasă, deoarece ar putea fi interesate și de produsele dumneavoastră.

În plus, puteți extinde strategia de targetare a audienței prin aplicarea metodelor tradiționale de cercetare a cuvintelor cheie. Aceste cuvinte cheie sunt esențiale pentru crearea de campanii Pay per Click eficiente și pentru creșterea vizibilității în rezultatele motorului de căutare.

 

☑️ Utilizarea listelor de remarketing pentru anunțurile de căutare

O altă tactică eficientă este să utilizați listele de remarketing pentru anunțurile de căutare. Aceasta este o facilitate oferită de Google care vă permite să urmăriți și să retargetați persoanele care au vizitat deja site-ul dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că cei care vă văd anunțurile sunt deja familiarizați cu produsul dumneavoastră și comportamentul lor indică un interes crescut pentru achiziție.

Adăugând această tactică la paleta de instrumente a strategiei dumneavoastră PPC, veți putea maximiza șansele de conversie prin concentrarea pe o audiență care a arătat deja interes pentru oferta dumneavoastră.

 

☑️Utilizarea activelor de anunț pentru creșterea vizibilității

Activul de anunț (denumit anterior extensie de anunț) este un element suplimentar în campaniile PPC care vă ajută să măriți vizibilitatea ocupând mai mult spațiu în SERP-uri. Prin intermediul acestora, puteți adăuga link-uri suplimentare către site-ul dumneavoastră sub anunțul principal. Acestea pot fi utilizate pentru a promova aplicații, pentru a afișa promoții sau pentru a indica o locație fizică.

Integrarea acestor activ assets în strategia dumneavoastră PPC poate avea un impact semnificativ asupra vizibilității și a ratei de clicuri, aducând mai mult trafic calificat pe site-ul dumneavoastră.

 

☑️Crearea de anunțuri pentru promovarea informațiilor gratuite

Anunțurile care direcționează către informații sau sfaturi gratuite pot genera un sentiment pozitiv între public și brandul dumneavoastră. Această tactică oferă o oportunitate de a oferi valoare și de a câștiga încrederea clienților.

Incluzând această abordare în strategia dumneavoastră pentru campanii Pay per Click, veți putea să vă conectați cu audiența într-un mod mai profund, să vă demonstrați expertiza și să consolidați relația cu clienții actuali și potențiali.

 

☑️ Targetarea termenilor de căutare legați de probleme

În loc să vizați cuvinte cheie care identifică direct produsele sau serviciile, puteți opta să vizați termeni de căutare legați de problemele pe care le rezolvați. Această abordare se concentrează pe a fi soluția pentru problemele și nevoile clienților.

 

Implementarea acestor tactici inovatoare în campaniile dumneavoastră PPC poate aduce rezultate semnificative. Targetarea atentă a audiențelor, utilizarea eficientă a listelor de remarketing, extinderea vizibilității prin adăugarea de activ activ de anunț și promovarea informațiilor utile și gratuite pot transforma campaniile dumneavoastră în instrumente eficiente de atragere a clienților și de creștere a vânzărilor. Prin concentrarea pe rezolvarea problemelor și oferirea de valoare, puteți atrage și fideliza clienți, consolidându-vă prezența și succesul în mediul digital.

 

4. Campanii Pay per Click – Practici Esențiale

 

Pentru a obține performanță maximă în campaniile Pay per Click, trebuie să respectați cele mai bune practici. Iată câteva recomandări esențiale:

 

🟢 Fiți Concisi și Relevanți în Textele Anunțurilor:

Limitează textul anunțului pentru a fi clar și concis, oferind informații relevante și atrăgătoare. Asigurați-vă că textul este adaptat la cuvintele cheie pentru a spori relevanța anunțului.

🟢 Optimizați Landing Page-urile pentru SEO:

Asigurați-vă că pagina de destinație (landing page) corespunde cu mesajul și ofertele prezentate în anunțurile dvs. Creați o experiență coerentă și ușoară pentru utilizatori de la clic la conversie.

🟢 Testați și Iterați Constant:

Experimentați cu diferite variante ale anunțurilor, cuvintelor cheie și landing page-urilor pentru a identifica ce funcționează cel mai bine. Continuați să optimizați în funcție de rezultatele obținute, încurajând o îmbunătățire continuă.

🟢 Monitorizați Performanța în Timp Real:

Utilizați instrumentele de analiză pentru a monitoriza performanța în timp real și a identifica rapid zonele de îmbunătățire. Fiți pregătiți să faceți ajustări imediate pentru a optimiza campania.

🟢 Asigurați-vă de Relevanță și Coerență:

Asigurați-vă că anunțurile dvs. sunt relevante pentru căutările utilizatorilor și pentru conținutul paginii de destinație. Coerența și relevanța sporesc calitatea anunțului și reduc costurile per clic.

🟢 Optimizați pentru Dispozitive Mobile:

Asigurați-vă că campania dvs. este optimizată pentru dispozitivele mobile, având în vedere că un număr semnificativ de căutări și interacțiuni provin de pe telefoane mobile.

🟢 Investiți în Cercetarea Competitivă:

Continuați să monitorizați și să înțelegeți strategiile competiției. Această informație poate fi valoroasă în ajustarea și optimizarea strategiei pentru a obține un avantaj competitiv.

🟢 Folosiți Extensii de Anunțuri:

Folosiți extensiile de anunțuri pentru a oferi informații suplimentare și pentru a maximiza spațiul disponibil în anunțuri. Acestea pot include recenzii, link-uri suplimentare, numere de telefon și alte detalii relevante care pot atrage mai multă atenție și pot crește rata de clicuri.

 

5. Campanii Pay per Click – Concluzii

 

Crearea și implementarea unei campanii Pay per Click eficiente este esențială pentru a obține rezultate semnificative în promovarea Google Ads sau in social media.

Având la bază cei 7 pași importanți pe care i-am explorat în acest articol, vă puteți orienta spre campanii Pay per Click eficiente și bine direcționate. Este crucial să înțelegeți publicul țintă, să vă stabiliți obiectivele clar și să aplicați metodele potrivite de optimizare.

Echipa noastră este aici pentru a vă sprijini și a vă ghida în acest proces, ajutându-vă să creați și să implementați strategii PPC de succes. Așteptăm cu interes să colaborăm cu dumneavoastră și să vă susținem în atingerea performanțelor remarcabile în domeniul publicității online. Contactați-ne pentru a afla cum vă putem ajuta!

 

 

Resurse suplimentare Google: aici.

Anca Filipov
Anca Filipov
Anca este specialist SEO, expert Google și Facebook Ads, cu peste 10 ani de experiență în marketing și growth hacking. De la debutul carierei și până în prezent a fost implicată într-o gamă variată de proiecte, cuprinzând atât start-up-uri cât și companii internaționale.