Google Ads

Campanii Google Ads - Agenție Google Ads & PPC - Promovare Google Ads

Campanii Google Ads cu rezultate performante

Agentie google ads & PPC, campanii google ads

De ce este o campanie Google Ads profitabilă pentru orice tip de afacere? Avantajele unei campanii de promovare Google Ads sunt:

 • O campanie Google Ads poate fi cheia spre a fi descoperiți de clienți exact în momentul potrivit, atunci când aceștia caută produse sau servicii precum cele pe care le oferiți;
 • Prin intermediul unei campanii de promovare Google Ads desfășurată de o agenție PPC, brandul dumneavoastră căștiga vizibilitate, crește numărul de vizitatori pe site și sunt generate mai multe conversii;
 • Afișarea anunțurilor este gratuită  pentru campanii Google Ads Search, în afară de cazul în care un potențial client face clic pe anunț;
 • Cu ajutorul unei campanii de promovare Google Ads, o agenție PPC vă asigură o poziționare de top pe prima pagină Google încă de la lansare.

Vreau Campanie Google Ads

Folosim AI în oricare campanie Google Ads, indiferent de tipul acesteia. Optimizăm conversiile și creștem traficul.

Agentie Google Ads & PPC cu 10 ani experiență

  Care sunt principalele tipuri de Campanii Google Ads ?

  Agenție PPC & Campanii de Promovare Google Ads

  • Campanii Google Ads Search: Anunțurile de căutare sunt anunțuri de tip text, vizibile în rezultatele paginii de căutare Google. Acestea reprezintă o modalitate eficace de a ajunge la potențiali clienți în momentul în care aceștia caută produsele sau serviciile pe care le oferiți dumneavoastră. Anunțurile de căutare sunt o unealtă excelentă pentru a genera vânzări, pentru atragerea de clienți potențiali și creșterea traficului către site-ul.

   

  • Campanii Google Ads Display: Aceste campanii vizează afișarea anunțurilor pe site-uri web partenere, bloguri și alte platforme din rețeaua Google Display. Sunt tipuri de anunțuri bazate pe imagini, bannere sau anunțuri video și sunt concepute pentru a atrage atenția utilizatorilor care probabil pot fi interesați de produsele dumneavoastră, chiar dacă încă nu le caută. Acestea vă oferă posibilitatea de a ajunge la un public relevant cu mesaje captivante din punct de vedere vizual.

   

  • Campanii Google Ads Video: Aceste campanii vizează promovarea prin intermediul platformei YouTube și a rețelelor partenere, utilizând anunțuri video. Aceste campanii pot să ajute la creșterea gradului de cunoaștere a brandului, întrucât oferă o expunere vizuală captivantă pentru potențialii clienți. În funcție de obiective, aceste campanii pot contribui la consolidarea notorietății brandului nostru sau pot stimula conversiile și achizițiile.

   

  • Campanii Google Ads Shopping: Campaniile Google Ads pentru shopping permit prezentarea produselor sub forma unor anunțuri vizuale cu informații relevante, direct în rezultatele căutărilor Google. Este o oportunitate excelentă de a atrage atenția potențialilor clienți și de a-i încuraja să exploreze și să achiziționeze produsele noastre. Prin intermediul campaniilor pentru shopping, se vor afișa imagini ale produselor, prețuri și alte detalii importante pentru a câștiga interesul și încrederea utilizatorilor.

   

  • Google App Campaigns: acestea sunt instrumente esențiale pentru promovarea aplicației dumneavoastră. Prin intermediul campaniilor pentru aplicații, putem să prezentăm aplicația în rezultatele căutării Google, pe Google Play, YouTube, rețele partenere și alte locuri relevante. Astfel, ne asigurăm că anunțurile noastre ajung la audiența potrivită și că sunt expuse în mediile în care utilizatorii își petrec timpul.

   

  • Google Ads Smart Campaigns: Campaniile Smart Ads reprezintă o soluție automatizată și simplificată ce utilizează inteligența artificială pentru a gestiona toate aspectele – de la strategiile de licitare la cercetarea cuvintelor cheie și crearea de anunțuri. Acesta este modul cel mai simplu de a automatiza campaniile, unde trebuie doar să furnizați informațiile despre afacerea dumneavoastră și să creați câteva anunțuri, iar Google va optimiza direcționarea pentru a economisi timp și resurse financiare.

   

  • Campanii Google Ads Performance: Sunt campanii orientată către obiective care permit advertiserilor să acceseze întregul lor inventar Google Ads dintr-o singură campanie. Acest tip de campanie este conceput pentru a completa campaniile de căutare bazate pe cuvinte cheie, ajutându-vă să găsiți mai mulți clienți convertitori în toate canalele Google, precum YouTube, Display, Căutare, Descoperă, Gmail și Maps. Acest tip de campanie combină tehnologiile AI ale Google în licitare, optimizarea bugetului, audiențe, elemente creative, atribuție și multe altele, pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate.

   

  • Google Ads Performance Max Campaigns:  Anunțurile Discovery sunt vizibile în rețeaua Google Display și sunt distribuite în fluxurile specificate, cum ar fi feed-urile YouTube Home și Watch Next, Gmail și Discover în aplicația mobilă Google Search. Scopul acestor campanii este de a prezenta publicului ceea ce Google consideră că este relevant pentru ei, anticipându-și interesele în loc să aștepte ca oamenii să le caute direct. Google utilizează învățarea din comportamentul utilizatorilor pentru a anticipa interesele acestora și pentru a difuza reclame relevante care se integrează natural în platforma pe care apar. Poți afla mai multe despre campaniile Performance Max aici.

   

  • Google Ads Remarketing & Dynamic Remarketing Campaigns: Campaniile de remarketing în Google Ads sunt strategii eficiente de marketing digital care vizează să reangajeze utilizatorii care au interacționat anterior cu site-ul sau aplicația. Avantajele campaniilor de remarketing în Google Ads includ personalizarea mesajelor pentru a se potrivi intereselor și comportamentului anterior al utilizatorilor, maximizarea impactului prin afișarea anunțurilor relevante și posibilitatea de a ajunge la utilizatori pe diferite dispozitive și platforme. Prin intermediul segmentării precise și a mesajelor bine direcționate, putem obține o rată mai mare de conversie și fidelizare a clienților.

  Campanii de Promovare Google Ads. Orice afacere are nevoie de un Expert in Campanii Google Ads.

  Cui se adresează serviciile nostre?

  promovare google ads 4

  Promovare Google Ads Start-up

  O abordare strategică în orice campanie de promovare Google Ads este esențială pentru afacerile nou-înființate.

  promovare google ads 6

  Promovare Google Ads E-Commerce

  Pentru magazinele online, avantajele se conturează printr-o abordare personalizată și orientată către obiective.

  promovare google ads 7

  Promovare Google Ads Afacere Locala

  Campanii de promovare Google Ads pentru afacerile locale, asigurând atragerea clienților potențiali din zonă.

  promovare google ads 8

  Promovare Google Ads Companii B2B

  Implementăm campanii de promovare Google Ads adaptate afacerilor B2B pentru o prezență de lider în piață.

  Ce obiective urmărim la Kubb Romania când administrăm campanii Google Ads ?

  • Creșterea Vânzărilor și a Conversiilor: ne concentrăm pe optimizarea vânzărilor online, generarea de lead-uri și încurajarea acțiunilor esențiale pentru conversii;
  • CreștereaTraficului pe Site: dacă vizați atragerea unui public interesat de produsele și serviciile oferite sau sporirea gradului de implicare, obiectivul unei campanii Google Ads va fi generarea de trafic relevant către site-ul dumneavoastră;
  • Promovarea unor Oferte Speciale sau Evenimente: Dacă aveți o ofertă specială vom creea campanii Google Ads pentru a crește conștientizarea și a atrage clienți în mod specific către aceste oportunități;
  • Maximizarea ROI: scopul nostru este optimizarea costului per clic, îmbunătățirea ratei de conversie și gestionarea eficientă a bugetului.
  promovare google ads

  Promovare Google Ads - FAQ

  Google Ads este o platformă de publicitate online dezvoltată de Google, care permite afacerilor să plaseze anunțuri plătite pe paginile de rezultate ale căutării Google, pe YouTube și pe alte site-uri partenere ale rețelei Google. Prin intermediul unei campanii de promovare Google Ads, advertiserii pot crea și gestiona campanii publicitare online, selectând cuvinte cheie relevante pentru afacerea lor și targetând anunțurile către anumite segmente de public, astfel încât să atingă potențiali clienți în mod eficient.

  Platforma funcționează pe baza unui model de publicitate plătită per click (Pay-Per-Click, PPC), unde advertiserii plătesc doar atunci când utilizatorii fac clic pe anunțurile lor. Google Ads este o unealtă importantă pentru promovarea online și creșterea vizibilității unei afaceri în mediul digital.

  Resurse oferite de Google: Your Guide to Google Ads.

  Timpul necesar pentru a vedea rezultate semnificative într-o campanie Google Ads depinde de factori precum bugetul, concurența în domeniu și eficiența strategiei. Cu un buget mai mare și o abordare bine optimizată, rezultatele pot fi vizibile în primele săptămâni, dar pentru performanțe constante și semnificative, este esențială monitorizarea și ajustarea continuă a campaniei. Obținerea succesului în publicitatea online necesită răbdare și eforturi constante pentru a optimiza și adapta campaniile în funcție de evoluția pieței și a obiectivelor dorite.

  Alegerea promovării prin Google Ads oferă o rapiditate imediată în obținerea vizibilității online, cu posibilitatea de a targeta precis publicul țintă și de a măsura eficient rezultatele campaniilor. Cu costuri controlate și flexibilitate în ajustarea strategiilor, Google Ads reprezintă o opțiune eficientă și adaptabilă pentru atingerea obiectivelor de marketing ale unei afaceri.

  Campanii Google Ads, Campanii Youtube Ads, Promovare Facebook & Instagram Ads, Campanii de Optimizare SEO, Audit SEO, Lead Generation, Content Marketing, Native Advertising, Link Building, Remarketing, Retargeting, Strategii de Promovare, Consultanta Marketing, Creare Site si Magazin Online, Design Grafic (bannere, logo, ilustratii).

  Avantajele Campaniilor Google Ads:

   

  ⚪ Targetarea performantă a audiențelor

  ⚪ Rezultate măsurabile la orice moment

  ⚪ Posibilitatea de scalare a campaniilor

  ⚪ Posibilitatea de control a cheltuielilor

  Doriți să vă creșteți vânzările prin campanii Google Ads?

  Promovare Google Ads - Resurse Utile

  ghid seo start up articol
  smart bidding articol
  reclama google articol
  ce e remarketingul articol
  cum functioneaza google adwords articol