Cream si optimizam campanii de promovare Facebook ADS

Experienta. Profesionalism. Peste 150 de clienti multumiti !

KUBB ROMANIA – CAMPANII DE PROMOVARE PE FACEBOOK SI PROMOVARE SOCIAL MEDIA

facebook

Cum puteti profita de beneficiile unei campanii de promovare Facebook ?

 • Clientii dumneavoastra sunt aici – 85% din utilizatorii de internet din Romania au conturi si socializeaza zilnic in medie doua ore pe Facebook;
 • Campaniile de publicitate Facebook Ads maresc vizibilitatea brandului, cresc traficul si genereaza cerere pentru produsele dumneavoastra;
 • Promovarea afacerii pe Facebook inseamna mai multe vanzari intr-un timp mai scurt decat ar fi posibil prin orice alt canal de comunicare;
 • Imaginea companiei dumneavoastra castiga notorietate, in timp ce produsele devin familiare unui numar foarte mare de utilizatori;
 • Promovarea pe Facebook ofera posibilitatea de a targheta audienta dorita in scopul construirii unei comunitati loiale in jurul brandului promovat.

Alegeti FACEBOOK ADS acum si dezvoltati afacerea dumneavoastra la maxim!

Kubb Romania – Creare Campanii de Promovare Facebook Ads si Promovare Social Media

SOLICITA GRATIS O STRATEGIE DE MARKETING PENTRU PROMOVAREA PE FACEBOOK

Ce obiective ale afacerii se pot realiza prin campaniile Facebook ?

 • Creearea unei prezente pe internet: avand o pagina de Facebook, puteti incepe deja sa comunicati cu potentialii clienti in scopul promovarii produselor dumneavoastra.
 • Cresterea vizibilitatii brandului: utilizatorii sunt mai tentati sa cumpere produse de la o companie cu care au interactionat deja.
 • Cresterea interesului: ii puteti determina pe utilizatorii care v-au vizitat pagina de Facebook sa doreasca sa vada mai mult.Daca informatiile prezentate sunt interesante, ei vor dori cu siguranta sa va vizitezesi site-ul.
 • Cresterea vanzarilor: vanzarile cresc daca exista comunicare. Utilizatorii care s-au inscris pentru a primi noutati si oferte prezinta cele mai mari sanse sa faca achizitii. Comunicand cu ei, ii puteti convinge sa cumpere.
 • Fie ca este vorba de un start-up, fie ca este vorba de o afacere care se deruleaza cu success de mult timp, o campanie Facebook bine gandita aduce rezultate de exceptie intr-o campanie publicitara.

Mai mult TRAFIC. Mai multa VIZIBILITATE. Cautati o echipa de Experti in FACEBOOK ? Tocmai ati gasit-o !

Noi suntem echipa de care aveti nevoie pentru a obtine cele mai bune rezultate !
Hai sa discutam acum despre afacerea dumneavoastra, daca sunteti:

Start-up

Pentru promovarea cu success a brandului si a produselor oferite, fiecare afacere nou infiintata necesita o strategie specifica, integrata de marketing.

Magazin E-commerce

Solutii de promovare complexe prin actiuni de marketing care maresc traficul, cresc vizibilitatea si consolideaza pozitia brandului in piata.

Afacere locala

Site de prezentare sau locatie fizica, atata timp cat se ofera produse si servicii destinate consumatorilor dintr-un anumit spatiu, promovarea este esentiala.

Companie B2B Si B2C

Fie ca va adresati altor companii, fie ca va adresati direct consumatorului final, aveti nevoie de o strategie de marketing bine pusa la punct.

Care sunt serviciile de promovare pe Facebook pe care le oferim:

 • Creare si promovare pagina profesionala de Facebook, Twitter, LinkedIn cu imagini de cover personalizate;
 • Deschidem un cont de campanie in care efectuam toate setarile necesare, inclusiv implementarea pixelului Facebook;
 • Promovare pagina Facebook;
 • Rulam campanii Facebook Ads, campanii de remarketing, campanii ocazionale, campanii de evenimente si campanii de recuperare a cosurilor de cumparaturi abandonate;
 • Efectuam teste de tip A/B atat pentru landing pages cat si pentru reclamele rulate;
 • Realizam periodic postari referitoare la afacerea dumneavoastra si le promovam;
 • Optimizam in permanenta campaniile Facebook in functie de indicatorii de performanta realizati.

Intrebari

Nu este necesar sa va pierdeti  timpul cu tot ceea ce presupune crearea si urmarirea unei  campanii Facebook Ads. Specialistii nostri va ofera toate aceste prestatii, monitorizand si optimizand  la costuri minime pentru dumneavoastra.

Garantam ca aplicand  solutii profesionale de marketing, traficul catre siteul sau catre magazinul dumneavoastra online va creste semnificativ. Dumneavoastra va ramane doar sa vindeti cat puteti de mult.

In functie de complexitatea afacerii, putem avea in vedere intocmirea de rapoarte sau analize de specialitate, cum sunt SWOT, PESTEL, matricea Ansoff, care ne ajuta sa identificam mult mai exact caile de actiune daca este cazul, dar crearea campaniei dureaza cateva zile.

Ce spun clientii nostri ?

AFACEREA DUMNEAVOASTRA ARE NEVOIE DE PROMOVARE FACEBOOK ADS !