Creare si optimizare campanii Google Ads

Afla cum te putem ajuta sa iti cresti afacerea.

KUBB ROMANIA – PROMOVARE ONLINE PRIN CAMPANII GOOGLE ADS

campanii google ads

De ce este o campanie Google Ads profitabila pentru orice tip de afacere ?

 • Campaniile Google Ads te ajuta sa fi gasit de catre clienti exact in momentul in care ei cauta produse sau servicii ca ale tale;
 • Cu ajutorul acestor campanii creste vizibilitatea brandului,  traficul catre site si se genereaza cerere pentru produse;
 • Afisarea este gratuita cu exceptia faptului cand un potential client face clic pe anunt, altfel anuntul este expus si nu costa nimic;
 • Imaginea companiei castiga notorietate prin afisarea la cautare in primele pozitii din prima pagina Google.
 • In plus, cu Google Ads site-ul tau ajunge direct in prima pagina chiar din ziua lansarii campaniei.

Alege GOOGLE ADS, alege sa iti dezvolti afacerea!

Kubb Romania – Agentie Marketing Online Specializata in Promovare Site si Campanii Google Ads

Care sunt principalele tipuri de campanii Google Ads ?

 • Campanii Google Ads pentru reteaua de cautare: Obtine potentiali clienti pentru afacerea ta exact atunci cand ei cauta produse ca cele pe care le oferi.
 • Campanii Google Ads in reteaua de cautare cu extindere in reteaua de display: Anunturile sunt expuse atat sub forma de text in reteaua de cautare cat si in format text plus imagine in reteaua de site-uri partenere Google.
 • Campanii Google Ads in reteaua de Display: Obtine un boost de imagine pentru brandul tau prin afisarea unor formate atractive cu text plus imagine in reteaua de site-uri partenere Google.
 • Campanii  de Remarketing: acest tip de campanie este util in principal  atunci cand se doreste fidelizarea vizitatorilor, vanzarea unor produse care au fost deja vizualizate sau puse in cosul de cumparaturi sau atunci cand sunt folosite de tehnici de vanzare incrucisata.

Mai mult TRAFIC. Mai multa VIZIBILITATE. Afacerea ta are nevoie de un Expert in Campanii Google Ads.

Noi suntem echipa de care ai nevoie pentru a obtine cele mai bune rezultate !
Hai sa discutam despre afacerea ta daca esti:

Start-up

Pentru promovarea cu success a brandului si a produselor oferite, fiecare afacere nou infiintata necesita o strategie specifica, integrata de marketing.

Magazin E-commerce

Solutii de promovare complexe prin actiuni de marketing care maresc traficul, cresc vizibilitatea si consolideaza pozitia brandului in piata.

Afacere locala

Site de prezentare sau locatie fizica, atata timp cat se ofera produse si servicii destinate consumatorilor dintr-un anumit spatiu, promovarea este esentiala.

Companie B2B Si B2C

Fie ca produsele tale se adreseaza altor companii, fie ca sunt destinate consumatorului final, campaniile Google Ads consolideaza brandul si cresc vanzarile.

Care sunt serviciile Adwords pe care le oferim ?

 • Analizam impreuna politica de vanzari si obiectivele de marketing stabilite la nivel de afacere.
 • Intocmim o strategie pornind de la aceasta analiza precum si de la analiza concurentei existente in piata.
 • Urmatorul pas il constituie crearea campaniei de Google Ads si deschiderea unui cont de Google Analytics pentru urmarirea rezultatelor.
 • Optimizam campania in baza indicatorilor de performanta colectati.
 • Realizam rapoarte despre performanta campaniilor, rapoarte care contin informatii ce pot sustine activitatea dumneavoastra de vanzari.
campanie ppc

Intrebari

Vei fi pe prima pagina Google chiar de la lansarea campaniei. La stabilirea pozitiei in pagina, Google utilizeaza algoritmi care iau in calcul sumele licitate, relevanta  paginii de destinatie precum si calitatea anunturilor.

Vei constata chiar de la lansarea campaniei  o imbunatatire a traficului, o crestere a numarului de cereri si a numarului de clienti interesati de produselel tale.

Pentru ca lumea sa afle de afacerea ta in cel mai scurt timp posibil.  Campaniile Google Ads aduc inca din prima zi a lansarii,  trafic, vizibilitate si clienti.

In functie de complexitatea afacerii, putem avea in vedere intocmirea de rapoarte sau analize de specialitate, cum sunt SWOT, PESTEL, matricea Ansoff, care ne ajuta sa identificam mult mai exact caile de actiune daca este cazul, dar crearea campaniei dureaza cateva zile.

Ce spun clientii nostri ?

VREI SA ITI CRESTI VANZARILE PRIN CAMPANII GOOGLE ADS?